HAWAII

Aloha! Met een lei, een kleurrijke bloemenslinger, wordt u verwelkomd op de vulkanische eilanden. Direct voelt u het zeer aangename en constante klimaat, bijna continu spelen hier wat wolkjes met de zon in het verkoelende briesje. De archipel bestaat uit verschillende eilanden, allen vulkanisch van oorsprong en daardoor met een prachtige flora en fauna. Maar toch allen weer anders. De belangrijkste eilanden zijn Hawai╠ł, Oahu (met Honolulu), Maui en Kauai.

Heerlijke stranden met keuze uit ruige kusten voor de echte golfsurfers of rustige baaien voor de zonaanbidders en zwemmers die met de hele familie genieten.
Overal geuren de bomen en bloemen rijkelijk en versieren zij ieder eiland met hun kleurrijke deken. De bezienswaardigheden zijn divers van Pearl Harbor en het Polynesian Cultural Center op Oahu tot de spectaculaire lavastromen in het Volcanoes National Park. Op Maui vindt je nog steeds de oude hippies en kunstenaars, maar je kunt er ook fietsen op de vulkaan en golfen in overvloed. Bezoek ook de indrukwekkende Waimea Canyon op Kauai, deze wordt ook wel de Grand Canyon van de Pacific genoemd. Kortom, ontdek en geniet op deze prachtige eilanden met haar kleurrijke bewoners van een reis die u nooit zult vergeten!

Vraag persoonlijk advies via contactpagina.

Klik hier voor meer informatie of boekingen over reizen naar deze bestemming.

Voorbeeldprijs

Vertrek/aankomst:
Honolulu (Oahu)
Aantal cruise dagen 8
Schip Pride of America (4*)
Indicatie cruiseprijs € 931
Indicatie vliegreis € 980
Indicatie hotelovernachting € 144
Vertrek/aankomst:
Los Angeles (USA)
Aantal cruise dagen 15
Schip Golden Princess (5*)
Indicatie cruiseprijs € 1162
Indicatie vliegreis € 636
Indicatie hotelovernachting € 78
Previous Tab Next Tab
photo

Hawaii

photo

Hawaii

photo

Hawaii