Bestemmingen / Steden & cultuur

Boeiende musea vol prachtige kunstwerken. Gezellige steden met sfeervolle pleinen en straten. Historische bouwwerken en antiekmarkten. Reizen vol kunst en cultuur, die bovenal interessant zijn door hun prachtige mix van bestemmingen en bezienswaardigheden. Heel veel zien en ontdekken zonder dat u zelfs maar merkt dat u reist. Dat en nog veel meer zijn de voordelen van een cruisevakantie met Steden en Cultuur!

Zoveel te zien en te ontdekken. Gelukkig vaart uw schip ’s avonds en ’s nachts door terwijl u heerlijk geniet van uitstekende maaltijden, prachtige avondshows, sfeervolle muziek en swingende nachtclubs. Of u rust gewoon even heerlijk in uw confortabele hut, voorzien van alle gemakken. Zo laat u alle indrukken van deze dag nog eens aan u voorbij gaan en bereidt u natuurlijk alweer voor op al het moois dat u morgen weer te wachten staat! Zonder dat u het merkt belandt u op uw volgende bestemming.

En ook hier is de keuze aan u. Op iedere bestemming heeft u een ruime keuze uit vele verschillende excursies die u bij de rederij kunt reserveren, vaak vooraf of tijdens de reis. Deze lopen uiteen van actief tot ontspannend en ook van korte tot hele dag excursies. U kunt er echter ook voor kiezen om bepaalde bestemmingen zelf te ontdekken.
Zodra het schip is “vrijgegeven” door de lokale autoriteiten bent u vrij het schip te verlaten. U kunt zo vaak aan en van boord gaan als u wilt. Even terug voor de lunch en dan naar dat leuke dorpje om nog wat inkopen te doen? Geen probleem. Zo lang u ervoor zorgt dat u op tijd terug bent voor de afvaart, is ook West Europa hier de keuze aan u. Lekker uw eigen tempo bepalen of mee op de uitstekend verzorgde excursies van de rederij.

Een ander type cruise kiezen: