Bestemmingen / Zon, strand & eilanden

Stralende zon, verkoelende briesjes, witte stranden en wuivende palmbomen. Maar ook iedere dag een nieuw avontuur van snorkelen met pijlstaartroggen tot mountainbiken door de bossen, zwemmen met dolfijnen of een waterval beklimmen. Of gewoon heerlijk ontspannen op het strand, wat inkopen doen in het sfeervolle centrum en proeven van de lokale charmes. Alles kan en niets hoeft!

Vaargebieden

Genieten en ontspannen staan centraal in uw vakantie. In een heerlijk klimaat ontspant u en geniet van een goed boek en elkaar, maar ook van heerlijke maaltijden en spetterende shows. Heeft u zin om actief te zijn? Dan leeft u zich uit in de fitness of op de sportvelden, waarna een verfrissende duik wonderen doet.

Iedere avond en nacht vaart u ongemerkt door om in de ochtend uw ogen weer te openen op een nieuwe bestemming. Ongemerkt. Met slechts een keer in en uitpakken wacht u een vakantie vol ontdekkingen. Bijna iedere dag is er een nieuw avontuur, prachtige steden,, exotische eilanden en tropische stranden, ieder met haar eigen charmes en bezienswaardigheden...

Stuk voor stuk prachtige gebieden met een heerlijk klimaat, witte stranden en boeiende bezienswaardigheden. Voldoende mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie!

Een ander type cruise kiezen: